english
Festiwal
O festiwalu
Aktualności
People's Jury 2024
Wolontariat
Geneza festiwalu
Partnerzy i patroni
Dostępność
Kontakt
Archiwum
Bilety
Bilety, karnety i dostępy vod - zasady
Jak oglądać filmy na festiwalu w kinach?
Jak oglądać filmy na festiwalu online?
Kup karnet na festiwal
Rezerwacje dla posiadaczy karnetów
Aktywuj voucher / kod dostępu
Regulaminy
Media
Akredytacje medialne
Zamów akredytację
Kontakt
Materiały do pobrania
Sklep
Wong Kar Wai
Zaloguj się
english version
Dostępność
Festiwal
O festiwalu
Aktualności
People's Jury 2024
Wolontariat
Geneza festiwalu
Partnerzy i patroni
Dostępność
Kontakt
Archiwum
Bilety
Bilety, karnety i dostępy vod - zasady
Jak oglądać filmy na festiwalu w kinach?
Jak oglądać filmy na festiwalu online?
Kup karnet na festiwal
Rezerwacje dla posiadaczy karnetów
Aktywuj voucher / kod dostępu
Regulaminy
Regulamin sprzedaży
Regulamin Usługi VOD
Media
Akredytacje medialne
Zamów akredytację
Kontakt
Materiały do pobrania
Sklep
Wong Kar Wai
Konto
Zaloguj się
Załóż nowe konto
zaloguj / zarejestruj
Zapamiętaj
Nie pamiętam hasła
Załóż konto
Archiwum - 11. Festiwal Filmowy Pięć Smaków
11. Festiwal Filmowy Pięć Smaków
Nagrodzone filmy
Program
Galeria zdjęć
Jury
Goście festiwalu
Portrety
Informacje o gościach festiwalu
Eseje
Ann Hui: Między kinem hongkońskim a światowym
Czas ciemności – trzy lata i osiem miesięcy, które zmieniły Hongkong
Ann Hui: Dążę do realizmu
Roger Lee: Ah Tao i ja
Roger Lee: "Letni śnieg" to klasyka kina autorskiego
Nansun Shi: młodych filmowców interesują hongkońskie tematy
Bede Cheng: rekonstrukcja nie polega na poprawianiu wad filmu
Relacje
Galeria zdjęć
Relacje w mediach
Kronika wideo
Goście festiwalu - portrety
Więcej informacji o gościach 11. edycji festiwalu
Portrety gości 11. edycji
bądź na bieżąco!
OK
kontakt:
info@piecsmakow.pl
© Fundacja Sztuki Arteria
realizacja:
Pracownia Pakamera
+
Multiversal
Regulamin serwisu
Na naszej stronie wykorzystujemy cookies tj. małe pliki tekstowe, które strona internetowa zapisuje na Twoim komputerze lub urządzeniu przenośnym w chwili, gdy przeglądasz tę stronę.
Kliknij tu, aby zmienić ustawienia cookies
.