0

Archive - 6th Five Flavours Film Festival

Rouge

Yan zhi / 胭脂
Taiwan 1992, 92’
subtitles: Polish and English
director: Wan Jen
screenplay: Wan Jen (na podstawie powieści Yi Shu)
cinematography: Yang Wei-han
editing: Liao Qing-son
music: Zhang Hong-yi
cast: Su Ming-ming, Jeanette Lin, Kent Tseng
language: mandarin
colouration: colour

Film description

Wan Jen

Filmography:

1998 Chao ji gong ming / Connection by Fate
1996 Chao ji da guo min / Super Citizen Ko
1992 Róż / Yan zhi / Rouge
1986 Chao ji shi min / Super Citizen
1983 Er zih de da wan ou / The Sandwich Man

bądź na bieżąco!

© Fundacja Sztuki Arteria
Nasza strona internetowa używa plików cookies aby dostosować się do twoich potrzeb. Możesz zaakceptować pliki cookies lub wyłączyć je w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się, jak wyłączyć cookies.