Pięć Smaków w Domu

Rozmowa z reżyserem, Josephem Labanem

Przygotuj sprzęt i wciśnij play by uruchomić doświadczenie

oglądaj

O wydarzeniu

Rozmowa Jagody Murczyńskiej z Josephem Labanem, autorem filmu "Morski potwór".

Joseph Laban

Wielokrotnie nagradzany dziennikarz, niezależny filmowiec, autor sztuk, stypendysta Fulbrighta. Jest współzałożycielem One Big Fight Productions, filmowo-telewizyjnego studia produkcyjnego. Jest założycielem i dyrektorem CineTotoo Philippine International Documentary Film Festival, największego na Filipinach festiwalu kina dokumentalnego. Brał udział w Berlinale Talent Campus w 2015 roku. Jego krótki metraż "Antipo" miał swoją premierę na 63. Festiwalu w Cannes. 

Filmografia:

2010 Antipo (kr. m.)

2011 Cuchera

2013 Nuwebe | Termitaria

2014 Ulilang Lubos 

2016 The Sister

2017 Morski potwór| Baconaua | Sea Serpent

bądź na bieżąco!

© Fundacja Sztuki Arteria
Nasza strona internetowa używa plików cookies aby dostosować się do twoich potrzeb. Możesz zaakceptować pliki cookies lub wyłączyć je w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się, jak wyłączyć cookies.