0

Archive - 6th Five Flavours Film Festival

Ong Bak 3

องค์บาก 3
Thailand 2008, 110’
subtitles: Polish and English
director: Tony Jaa
screenplay: Tony Jaa, Panna Rittikrai
cinematography: Nuttawut Kittikun
editing: Nattawut Kittikhun, Saravut Nakaju
music: Terdsak Janpan
cast: Tony Jaa, Dan Chupong, Primorata Dejudom, Nirut Sirichanya
language: thai
colouration: colour

Film description

Tony Jaa

Filmography:

2010 Ong Bak 3 (współreż. z Pannym Rittikraiem)
2008 Ong Bak 2 (współreż. z Pannym Rittikraiem)

Panna Rittikrai

Selected filmography:

2010 Bangkok Knockout
2010 Ong Bak 3 (współreż. z Tonym Jaa)
2008 Ong Bak 2 (współreż. z Tonym Jaa)
1990 Black Killer
1986 Kerd ma lui / Born to Fight

bądź na bieżąco!

© Fundacja Sztuki Arteria
Nasza strona internetowa używa plików cookies aby dostosować się do twoich potrzeb. Możesz zaakceptować pliki cookies lub wyłączyć je w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się, jak wyłączyć cookies.