0

Archive - 6th Five Flavours Film Festival

Blood Letter

Thiên mệnh anh hùng
Vietnam 2012, 100’
subtitles: Polish and English
director: Victor Vũ
screenplay: Victor Vu, Bui Anh Tan
cinematography: Nguyen K’Linh
editing: Nguyen Vi Bao, Victor Vu, Nguyen Minh Tu
music: Christopher Wong
cast: Huynh Dong, Van Trang, Midu, Khuong Ngoc, Minh Thuan
language: vietnamese
colouration: colour

Film description

Victor Vũ

Selected filmography:

2015 Yellow Flowers on the Green Grass
2012 List pisany krwią / Thien Menh Anh Hung / Blood Letter
2010 Giao lo dinh menh / Inferno
2009 Chuyen tinh xa xu / Passport To Love
2004 Oan Hon / Spirits

bądź na bieżąco!

© Fundacja Sztuki Arteria
Nasza strona internetowa używa plików cookies aby dostosować się do twoich potrzeb. Możesz zaakceptować pliki cookies lub wyłączyć je w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się, jak wyłączyć cookies.