0

Archive - 6th Five Flavours Film Festival

Chocolate

Sang sattawat / ช็อคโกแลต
Thailand 2008, 110’
subtitles: Polish and English
director: Prachya Pinkaew
screenplay: Napalee, Chookiat Sakveerakul
cinematography: Decha Srimantra
editing: Rashane Limtrakul, Pop Surasakuwat
music: Nimit Jitranon, Rochan Madicar, Korrakot Sittivash
cast: JeeJa Yanin, Hiroshi Abe, Pongpat Wachirabunjong, Taphon Phopwandee
language: japanese, thai, english
colouration: colour

Film description

Prachya Pinkaew

Selected filmography:

2009: Power Kids

2008 Chocolate

2005 Tom-Yum-Goong

2003 Ong Bak

1995 Dark Side Romance

1992 The Magic Shoes

bądź na bieżąco!

© Fundacja Sztuki Arteria
Nasza strona internetowa używa plików cookies aby dostosować się do twoich potrzeb. Możesz zaakceptować pliki cookies lub wyłączyć je w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się, jak wyłączyć cookies.