0

Archive - 6th Five Flavours Film Festival

Kotoko

Japan 2011, 91’
subtitles: Polish and English
director: Shinya Tsukamoto
screenplay: Shinya Tsukamoto
cinematography: Satoshi Hayashi
editing: Shinya Tsukamoto
music: Cocco
cast: Cocco, Shinya Tsukamoto
language: japanese
colouration: colour

Awards and festivals

MFF w Wenecji 2011 - Orrizonti Award

Film description

Shinya Tsukamoto

Selected filmography:

2011 Kotoko
2004 Vital
2002 Czerwcowy wąż / Rokugatsu no hebi / A Snake of June
1999 Znamię / Sōseiji / Gemini
1995 Tokijska pięść / Tokyo-ken / Tokyo Fist
1989 Tetsuo: Człowiek z żelaza / Tetsuo / Tetsuo: The Iron Man

bądź na bieżąco!

© Fundacja Sztuki Arteria
Nasza strona internetowa używa plików cookies aby dostosować się do twoich potrzeb. Możesz zaakceptować pliki cookies lub wyłączyć je w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się, jak wyłączyć cookies.