0

Archive - 6th Five Flavours Film Festival

The King of Pigs

Dwae-ji-ui wang / 돼지의 왕
South Korea 2011, 97’
subtitles: Polish and English
director: Yeon Sang-ho
screenplay: Yeon Sang-ho
editing: Lee Yeon-jeong, Yeon Sang-ho
music: Eom Been
cast: głosy: Oh Jung-se, Yang Ik-june, Kim Hye-na
language: korean
colouration: colour

Film description

Yeon Sang-ho

Born in 1978. Animator, director and screenwriter. Graduate of the painting department of Sangmyoung University, founder of the DadaShow Studio. His shorts were shown at prestigious animation festivals.

Filmography:

2008 Love is Protein (kr. m.)
2006 The Hell: Two Kinds of Life (kr. m.)
2011 Król świń / The King of Pigs / Dwaejiui Wang
2013 The Fake / Saibi
2016 Seoul Station / Seoulyeok
2016 Train To Busan / Busanhaeng

bądź na bieżąco!

© Fundacja Sztuki Arteria
Nasza strona internetowa używa plików cookies aby dostosować się do twoich potrzeb. Możesz zaakceptować pliki cookies lub wyłączyć je w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się, jak wyłączyć cookies.