0

Dirty Bitch

Singapour 2009, 9’
subtitles: Polish and English
director: Sun Koh
screenplay: Sun Koh
cinematography: Roszali Samad
music: Felix Huang
cast: Serene Chen, Kevin Tan, Loretta Chen, Kenneth Paul Tan, Fanny Kee, Ken Sun
producer: Fran Borgia
production: Lucky 7 Film Company
colouration: colour

awards and festivals

MFF w Rotterdamie 2009 Krakowski Festiwal Filmowy 2010

Film description

Sun Koh

Selected filmography:

2009 Dirty Bitch (kr.m.)
2009 Sink (kr.m.)
2008 Lucky 7 (współreż.)
2006 Bedroom Dancing (kr.m.)
2002 The Secret Heaven (kr.m.)

bądź na bieżąco!

© Fundacja Sztuki Arteria
Nasza strona internetowa używa plików cookies aby dostosować się do twoich potrzeb. Możesz zaakceptować pliki cookies lub wyłączyć je w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się, jak wyłączyć cookies.