0

Archive - 6th Five Flavours Film Festival

P-047

Tae Peang Phu Deaw / แต่เพียงผู้เดียว
Thailand 2011, 98’
subtitles: Polish and English
director: Kongdej Jaturanrasmee
language: thai
colouration: colour

Film description

Kongdej Jaturanrasmee

Filmography:

2011 P-047 / Tae Peang Phu Deaw
2009 Sawasdee Bangkok
2008 Handle Me With Care / Kod
2005 Midnight, My Love / Cherm
2003 Sayew

bądź na bieżąco!

© Fundacja Sztuki Arteria
Nasza strona internetowa używa plików cookies aby dostosować się do twoich potrzeb. Możesz zaakceptować pliki cookies lub wyłączyć je w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się, jak wyłączyć cookies.