Bilety

Informacje o karnetach

Sprzedaż karnetów na 10. edycję Festiwalu Filmowego Pięć Smaków rozpoczęła się 1 lipca i zakończyła 16 października, po wyczerpaniu puli.

Zasady sprzedaży karnetów na 10. Festiwal Filmowy Pięć Smaków:

  • karnet podstawowy, w cenie 190 zł, pozwala na udział we wszystkich wydarzeniach festiwalu w Warszawie, za wyjątkiem uroczystego otwarcia festiwalu. Karnet podstawowy nie pozwala na wstęp na koncerty Radia Azja, Noc Grozy ani seans otwarcia (Długie przeprosiny, 16 listopada, godz. 20:30),
  • karnet Master, w cenie 270 zł, pozwala na udział we wszystkich wydarzeniach festiwalu w Warszawie, łącznie z uroczystym otwarciem festiwalu, a także na wstęp na wszystkie koncerty cyklu Radio Azja w 2016 roku oraz na Noc Grozy,
  • posiadacze Karnetu Master otrzymają drogą mailową wejściówki na Noc Grozy, koncerty z cyklu Radio Azja oraz seans otwarcia,
  • wraz z karnetem kupujący otrzymuje zniżkę na zakup festiwalowej torby,

  • karnet upoważnia do dziesięciozłotowej zniżki na zakup książki "Cicha eksplozja. Nowe kino Azji Wschodniej i Południowo-Wschodniej" pod redakcją Jagody Murczyńskiej,

  • karnet upoważnia do 5% zniżki na warsztat kulinarny (kuchni koreańskiej, tajskiej lub indyjskiej) organizowany przez CookUp w trakcie festiwalu Pięć Smaków,

  • karnet jest imienny i nie można go przekazywać innym,

  • sprzedaż karnetów zakończy się 28 października albo po wyczerpaniu puli,

  • nie przyjmujemy zwrotu karnetów,

  • zakupiony karnet można odebrać od 16 listopada w biurze festiwalu w kinie Muranów w Warszawie, codziennie od godziny 12:00 do ostatniego seansu,

  • za karnet można zapłacić tylko drogą internetową, przez serwis Dotpay.pl.

Festiwal prowadzi także sprzedaż pojedynczych biletów, które od 24 października są dostępne na stronie festiwalu oraz od 25 października w kasach Kina Muranów i Kinoteki (tylko na seanse w danym kinie).

Kalendarz projekcji
Bilety online

kontakt: info@piecsmakow.pl
© Fundacja Sztuki Arteria, realizacja: Pracownia Pakamera + Multiversal