english
Festiwal
O festiwalu
Aktualności
People's Jury 2024
Wolontariat
Geneza festiwalu
Partnerzy i patroni
Dostępność
Kontakt
Archiwum
Bilety
Bilety, karnety i dostępy vod - zasady
Jak oglądać filmy na festiwalu w kinach?
Jak oglądać filmy na festiwalu online?
Kup karnet na festiwal
Rezerwacje dla posiadaczy karnetów
Aktywuj voucher / kod dostępu
Regulaminy
Media
Kontakt
Materiały do pobrania
Sklep
Wong Kar Wai
Zaloguj się
english version
Dostępność
Festiwal
O festiwalu
Aktualności
People's Jury 2024
Wolontariat
Geneza festiwalu
Partnerzy i patroni
Dostępność
Kontakt
Archiwum
Bilety
Bilety, karnety i dostępy vod - zasady
Jak oglądać filmy na festiwalu w kinach?
Jak oglądać filmy na festiwalu online?
Kup karnet na festiwal
Rezerwacje dla posiadaczy karnetów
Aktywuj voucher / kod dostępu
Regulaminy
Regulamin sprzedaży
Regulamin Usługi VOD
Media
Kontakt
Materiały do pobrania
Sklep
Wong Kar Wai
Konto
Zaloguj się
Załóż nowe konto
zaloguj / zarejestruj
Zapamiętaj
Nie pamiętam hasła
Załóż konto
Program
Sekcje
filtruj
wszystkie filmy
dostępne online
moje filmy
obejrzane
kupione
lista sekcji
15. Azjatycki Festiwal Filmowy Pięć Smaków
Filmy
Wszystkie sekcje
Filmy dostępne online
Lista filmów
Nowe Kino Azji
Retrospektywa: Wong Kar Wai
Sekcja olimpijska
Tajwańskie kino queer
Asian Cinerama: Azjatyckie Nagrody Filmowe
Birma dziś
Pokazy specjalne
Polskie akcenty
Studio festiwalowe
Akademia Azjatycka
Gazeta festiwalowa
Rozmowy z twórcami
Pięć Smaków we Wrocławiu
Nowe Kino Azji
0 filmów
Retrospektywa: Wong Kar Wai
0 filmów
Sekcja olimpijska
0 filmów
Tajwańskie kino queer
0 filmów
Asian Cinerama
0 filmów
Birma dziś
0 filmów
Pokazy specjalne
0 filmów
Polskie akcenty
0 filmów
bądź na bieżąco!
OK
kontakt:
info@piecsmakow.pl
© Fundacja Sztuki Arteria
realizacja:
Pracownia Pakamera
+
Multiversal
Regulamin serwisu
Na naszej stronie wykorzystujemy cookies tj. małe pliki tekstowe, które strona internetowa zapisuje na Twoim komputerze lub urządzeniu przenośnym w chwili, gdy przeglądasz tę stronę.
Kliknij tu, aby zmienić ustawienia cookies
.